Campingliv & natur, Tankar

Det finns en dag för allt!

Godmorgon torsdag…

Arbetsveckan närmar sig sitt slut….det är torsdag.
Jag kunde inte somna om efter Jörgen kört till jobb så jag gick upp efter en stund. Lika bra. Jag har redan varit lite duktig och tömt toa tanken och fyllt på vatten där det behövdes. Så nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och välkomnar denna grå och regniga torsdag.

Det är mörkt ganska länge på morgonen nu tycker jag och vad passar bättre då än att tända ljus. Värmeljus blir det här för de fyller två funktioner… först och främst mysfaktorn och sedan även värme. I det lilla utrymme vi har behövs inte mer än några värmeljus för att temperaturen ska gå upp ett par snäpp. Visst är det fantastiskt?! Men det visste du redan gissar jag. Nåja jag berättar det ändå.

Vet du om att det är “Kaffets dag” idag? Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen… Det finns en dag för allt verkar det som. “Kaffets dag”… vad innebär det? Ska vi dricka mer kaffe, eller ska vi gå utanför vår komfort zone och dricka något kaffe vi inte druckit tidigare? Ja jag vet inte men jag håller mig till det kaffe vi har hemma och jag dricker kanske någon kopp mer idag. Vem vet… Vi firar “Kaffets dag” denna torsdag ändå tycker jag.

Må väl  /Lene