Campingliv & natur, Tankar

Fredag…. och jag fick “order”!

Godmorgon fredag…
Helgen står för dörren och vi välkomnar ännu en fredag. En grå fredag men solen har tittat fram korta stunder. Regnet hänger i luften. Tidigare imorse regnade det. Så en “blandad” dag känner jag.

Jag låg lite längre idag. Trött som bara den och en analkande huvudvärk. Jag orkade helt enkelt inte gå upp tidigt. Jag fick “order” av Jörgen imorse att ligga kvar i sängen och inte gå upp så tidigt. Jag följde hans order. Jag förstår inte varför eller hur jag kan vara så trött som jag är hela tiden. Jag kanske får kolla upp det. Nåja, jag ska nog snart på årlig kontroll hos min läkare så jag tar det då.

Jag börjar dagen med lite mys. Levande ljus och en god kopp kaffe. Så börjar min dag…. hur börjar din?

Jag har inte så mycket planerat idag. När Jörgen kommer hem ska vi iväg och handla lite inför helgen och nästa vecka. Men annars är det ganska tomt i kalendern. Vilket jag känner är ganska skönt faktiskt. Det känns som jag behöver återhämtning hela tiden just nu. Nåväl, det rättar till sig.
Helgen är också tom i kalendern och det är faktiskt så jag vill ha det just nu. Inget bokat så vi kan göra precis det vi känner för, om vi känner för att göra något. Det gäller att få balans i livet. En gör vad en kan som man kan säga.

Må bäst  /Lene