Campingliv & natur, Tankar

1 oktober och jag vill testa!

Himlen fredag kväll på en promenad

För det e löööördag… Jajamensan det är lördag och solen skiner…inte.
Nej den skiner inte denna eminenta lördag. Det är lite halv grått kan jag kanske säga och det blåser en del. Men kanske, kanske solen tittar fram. Det finns en liten möjlighet när man tittar ut på vissa håll.

Idag går vi in i oktober månad. Det är den 1 oktober och vi äntrar den “riktiga” höst månaden om du frågar mig. Idag är det två månader tills jag fyller år. Japp så är det. Men först ska vi stå ut med blåsiga och regniga dagar. Jag hoppas ju på att det kommer bli fina dagar för jag har fortfarande tanken på att doppa mig lite längre än. Nu är ju förkylningen så mycket bättre, nästan försvunnen så jag vill testa att doppa mig i havet igen.
Jag vill!!! Jag ska!!! Så är det bara.

I eftermiddag ska vi se MFF spela hemma match och vi ska laga Boeuf Bourguignon till middag. Nomnom så gott det ska bli. Så denna dagen går i lugnets tecken vilket ska bli skönt. En lugn dag med min man. Kanske att vi går en eller ett par promenader under dagen, vi får se.

Hösten har kommit nu men vi har fortfarande tomater som mognar på plantan. Visst är det härligt?! Goda är de också.

Lev livet  /Lene