Tankar

Övergången från sommar till höst!

Godmorgon måndag och välkommen till en ny, härlig och definitivt orörd vecka. Vad händer idag då?

Idag ska jag susa iväg på Nisse och hämta mina nya glasögon. Woohoo det ska bli så spännande. Du ska få se senare…jag visar i ett senare inlägg.
Men jag börjar med mitt goda morgonkaffe precis som jag brukar. Jag har mannen i mitt liv framför mig och vi sitter och småpratar och har Nyhetsmorgon på Tv4. Jörgen jobbar kväll denna veckan så det blir mys på förmiddagen. Så härligt.

Solen skiner faktiskt just nu och jag hoppas den kommer fortsätta visa sig under dagen. Vi har en liten, liten tanke att vi kanske, eventuellt skulle kunna doppa oss idag, men vi får se. Det blåser en hel del, vilket i och för sig inte behöver sinka oss för det. Vi doppade oss en dag när det blåste en hel del och det var lite smålustigt även om jag höll mig i räcket på trappan och jag simmade inte ut utan doppade mig när jag stod på trappan. Jag tror det kommer bli så vi doppar oss om vi fortsätter doppa oss över hösten (kanske vintern, vem vet?!).

Jag är inne i en period då jag är ständigt trött. Jag tänker att det säkert är övergången från sommar till höst. Jag kan inte komma på något annat. Men jag ska snart på min årliga kontroll hos läkaren så jag tänkte ta upp det då om det består. Så hon får kollat upp min värden med mera.

Var rädd om dig  /Lene