Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Jag planerar och planerar…!

Godmorgon soliga torsdag…

Eller kanske jag ska säga god förmiddag, jag vet inte. Det beror väl på när man gick upp och kom igång. Jag låg längre idag. Jag har ont i huvudet. Lade mig med huvudvärk igår och vaknade med huvudvärk. Inte så kul, men så är livet. Jag väljer att gilla läget.

Idag ska jag träffa min syster för jag har en kasse med saker som hon ska ha. Det ska bli lite mysigt att träffa syster yster idag. Jag får passa på när jag har bil.

Jörgen är ledig idag och han är även ledig imorgon eftersom han jobbat kväll hela veckan. Lite mysigt det med att ha honom hemma. Det blir en långhelg för honom.

Härom dagen gick jag en promenad ner till havet och gick ut på bryggan och satte mig och mediterade en stund. Det var hur skönt som helst. Så rogivande att höra kluckandet när vattnet slår mot stenarna. Detta är livet.

Men nu sitter jag  och dricker mitt morgonkaffe och avnjuter en stund med min man innan jag ska gå och duscha för att göra mig iordning och köra till min syster. Nå, det är inte förrän i eftermiddag men som jag berättat många gånger tidigare så försöker jag att stressa så lite som jag någonsin kan. Jag behöver inte mer ont än jag redan har varje dag. Så jag planerar och planerar…

Njut av livet  /Lene