Campingliv & natur, Tankar

Ja just det!

God förmiddag kära fredag!
Det är fredag och solen skiner. Och även om det blåser en del så är det jätteskönt ute. Solen skiner ju!!

Jag sitter och avnjuter mitt kaffe i lugn och ro och småpratar med Jörgen emellanåt.
I eftermiddag ska Jörgen på AW (AfterWork) med jobb och jag ska köra lite ärenden. Bland annat ska jag ut till huset och hämta och lämna grejor. Det kommer bli en helg där vi är en hel del i huset för vi ska rensa ut  av sånt vi inte använder mer. Vi brukar försöka göra det en gång om året men förra året blev det inte av och därför måste det bli av detta året. Så det får bli denna helgen.

Känslan när vi rensat ut är ganska god faktiskt. Det känns skönt att rensa ut sånt man inte använder och de som vet säger ju… har du inte använt saken på ett år så behöver du inte det. Lite av den filosofin har vi börjat gå efter. Det är en bra riktlinje. Sedan ska jag villigt erkänna att vi har saker kvar som vi inte använt på flera år. Därmed sagt att man inte slänga allt man inte använder. Affektionsvärde finns det ju något som också heter. Jag är nog mer för affektionsvärde än vad min kära make är. Han menar på “släng skiten” men vissa saker vill jag bara inte slänga. Det har varit gånger när vi slängt saker som han sagt vi ska slänga och sedan har han kommit på att det kanske kunde varit bra att ha kvar. Ja just det!

Men för det behöver man inte vara en hamster och samla på allt. Hmm säger man så om samlare…att de är som en hamster? Nåväl, du vet säkert vad jag menar.

På söndag ska vi inte hålla på med detta då ska vi vila upp oss och återhämta oss. Det behövs ju det med. Och det är något jag INTE viker undan på. Återhämtningen ska finnas där. Vilan ska finnas där. Punkt slut.

Snart nog blir det frukost och senare en liten promenad i detta härliga solsken.

Lev väl  /Lene