Campingliv & natur, Tankar

Det måste kollas upp!

Godmorgon måndag…

Vi påbörjar ytterligare en ny vecka. Helt orörd och spännande.
Jag var så trött imorse så jag var tvungen att ligga kvar. Jag somnade som en stock när Jörgen kört imorse och jag vaknade bara till ett par gånger för att i stort sett direkt somna om. Jag måste kolla upp denna trötthet känns det som. Är det något jag saknar i typ vitaminväg, eller är det något annat. Det måste kollas upp känner jag.

Idag har jag inte mycket bokat utan jag ska bara ta det lugnt och njuta av solen som skiner. Javisst det blåser en hel del, men tar jag på min Houdini så fryser jag inte. Och jag sitter ju mitt i solen…

Dock har det varit så fint i helgen att vi har kunnat sitta ute i bara tröjan och njuta av solen. Visst är det underbart när vi är nästan i mitten av oktober?!

Jörgen jobbar förmiddag så han är hemma strax efter 15 och då tror jag vi kommer gå en runda. Det brukar vi göra. Vi passar på att njuta av dessa fina och soliga dagar.
Men jag börjar även denna dagen som jag brukar… med en god kopp kaffe. Och jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser blåsten som yr runt löven, solen som skiner från en blå himmel. Visst är det härligt?!
Jag börjar veckan med lite morgon mys och sedan får jag se hur resten av veckan artar sig. Det är det enda jag kan göra känner jag. Kanske det dyker upp något spännande eller kanske inte…ingen som vet.

Älska livet  /Lene