Campingliv & natur, Tankar

Dagen börjar som den brukar!

God förmiddag så här mitt i veckan… lillördag och allt.

Jag tror inte jag har så värst mycket att skriva om idag, men jag skriver ändå. Jag är lite “tom” i huvudet just nu. Eller tjock i huvudet ska jag kanske säga. Mitt huvud känns lite tjockt, är tomt på tankar och ork. Så känns det ungefär.
Förkylningen håller i sig. Jag kan inte påstå att jag är direkt förkyld, men jag känner att något är på gång, jag har hosta och känner mig “störd” i halsen. Jag får väl se vad det leder till… om det leder till något.

I eftermiddag ska jag tvätta. Jag kan inte säga att jag ser fram emot det, men det måste göras så det är bara att gilla läget. Tur jag har Mr Andersen som hjälper mig dra tvätten till tvättstugan. Och sen har jag ju Mr Andersson som hjälper mig. Det ska nog gå bra.

Jag börjar dagen som jag brukar, med mitt goda morgonkaffe och just nu njuter jag av att solen tar sig så smått igenom molnen på himlen. Lugnt och skönt precis som det ska vara. Jag försöker ta mig till nästa nivå och planera vad som händer framöver. Det återstår att se hur det går.

Må väl  /Lene