Campingliv & natur, Tankar

Lite boost är väl aldrig fel?!

En god morgon önskar jag dig…även om det är närmare förmiddag eller är förmiddag.

Idag har jag enbart ett måste och det är att diska. Vi får se när det blir. Jag är så trött och hostar så jag har inte så mycket ork så det är så här det får bli idag.
Jag har en lugn stund just nu med mitt morgonkaffe och ett ljus tänt, även om det är ljust ute. Levande ljus kan man alltid ha tänt tycker jag.

Jag låg kvar en bra stund idag…jag orkade inte gå upp. Det var så skönt att ligga under täcket i en säng med rentvättade lakan. Så det tog lite tid innan jag gick upp. Men nu är jag uppe och dagen börjar så sakteliga.

Solen försöker ta sig igenom soldiset och just nu lyckades den ganska bra. Det blåser lite grann men inte mycket alls. Plus att det är så skönt ute, 13 grader. Jag hoppas solen tar sig igenom molnen och skiner under dagen för då ska jag gå en liten runda tänker jag. Annars blir det nog en liten runda när Jörgen kommer hem i eftermiddag.

Jag har införskaffat Berocca för att se om min trötthet hjälps av det. Inte skrivet i stjärnorna, men lite vitaminer och lite boost är väl aldrig fel?!

Lev livet  /Lene