Tankar

Man vet aldrig med oss!

Godmorgon fredag…

Idag är jag uppe med tuppen. Denna kvinnan gick upp 5.15 för att köra Jörgen till jobb. Jag bestämde att jag ska till huset under dagen för att bland annat fixa till i våra garderober. Slänga saker och kläder vi inte använder alls. Då är det inte mycket mening med att ha det kvar känner vi. Beroende på vad det är och vilket skick det är i så får jag se om jag slänger det eller ger bort det. Time will tell…
Jag börjar dock med en kopp kaffe så jag vaknar till. Och lyssnar lite på Nyhetsmorgon på Tv4.

När Jörgen slutar hämtar jag honom sen är det dags för fredagsmys. Helgen är i antågande och det är en helg som är helt obokad. Bättre kan det knappast bli. En “tom”, skön helg tillsammans med min älskade make. I och för sig är det inte sagt att det kommer bli så bara för att den är obokad. Det kan mycket väl vara att vi gör något spontant. Man vet aldrig med oss. Men i kalendern är det tomt. Hur kommer du spendera din helg?

Idag hoppas jag solen skiner. Enligt prognosen ska det bli mellan 12-15 grader och det är väl inte så dåligt när det är mitten på oktober. Det är ganska nice. Kanske jag kan sitta ute och dricka en god kopp kaffe senare.

Älska livet  /Lene