Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

En eminent måndag, veckan börjar!

Godmiddag kära måndag….

Ett lite senare inlägg denna eminenta måndag. Lite molnig och blåsig men en underbar dag. Jörgen och jag har till och med tagit en kopp kaffe då vi satt ute, innan han körde till jobb för en stund sedan. Riktigt härligt!

Jag har inga måsten idag så det blir en eftermiddag att ta det lugnt. Jo förresten, jag ska göra middag till imorgon det ska jag göra. Men det är ganska snabbt avklarat.

Det blir nog en eftermiddag ute i solen när den tittar fram. Kanske en sakta promenad. Min hosta är inte snäll mot mig just nu så jag får ta det lugnt. Det blir en i så fall en promenad i sakta mak. Jörgen och jag har redan varit ute en promenad i sakta mak. Han har också börjat få hosta och bli förkyld. Som det kan bli…

Jörgen gör en fantastiskt god köttfärssås men igår gjorde han en semi veggie sås och även den var fantastiskt god. Han är duktig på såserna till pasta. I denna är där lite, lite färs vi fick över från tacos i fredags och sedan har han hällt i färsk paprika, lök, svamp, en förpackning mörka bönor, krossade tomater, tomatpuré och kryddor. Också pasta till det. Så enormt gott och mättande. Det rekommenderar jag. Lite skåpsrensning.

Lev livet gott  /Lene