Campingliv & natur, Tankar

Han är förevigad!

God förmiddag kära du….

Det är torsdag middag och jag har satt mig för att blogga lite. Jörgen har kört till jobb redan. Han behövde vara där tidigare för de skulle ha möte. Så nu är jag själv resten av dagen, fram till senare ikväll i varje fall. Eftersom han började lite tidigare så slutar han även lite tidigare, vilket är nice för det betyder förmodligen att jag är uppe när han kommer hem. Normalt sett sover jag (eller har lagt mig) när han kommer hem kring 00.30.

Solen skiner på oss idag och det är jätteskönt ute, men under natten har det varit kallt. Jag vet inte om det varit frostgrader för det gick jag upp för sent för att märka, men igår kväll när jag kom hem vid 20-tiden så var det enbart +3 grader och det var inte så varmt. Dock blåste det inte så det var ganska skönt ändå.
Och som sagt, nu skiner solen så det blir nog en liten promenad under eftermiddagen. Men först ska jag diska. Det är mitt måste idag.

Igår var jag och klippte mig och detta är resultatet (en före bild och en efter bild):

Jag är väldigt nöjd. Jörgen tyckte det blev lite kort. Som han sade, jag citerar: “Du har ju ingen lugg kvar. Det var ju fint som du hade det tidigare”. Nåväl, då är det ju tur att inte han ska ha denna frisyren utan det är jag som ska gå i den. Jag är nöjd och jag gillar det. Punkt slut.

Jag gjorde även en annan sak igår som jag kommer ha med mig livet ut.

Jag tatuerade in pappa hos mig för evigt. Nu har jag honom med mig vart jag än går och jag behöver bara titta på min handled så ser jag honom. Han är förevigad.
Jag och tatueraren Ton försökte efterlikna fotot jag tog när pappa var och hälsade på mig i somras. Och jag är väldigt nöjd. Jag tycker min tatuering är jättefin, vilket är huvudsaken känner jag.
Så nu är du med mig alltid pappa. Älskar dig, nu och för alltid.

Älska livet fullt ut  /Lene