Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Vad är det för en dag?!

Söndag och veckans vilodag enligt den gamla sägen och det följer vi tror jag. Det känns så. En lugn och skön söndag där vi gör vad vi känner för. Eller där vi gör vad maken min känner för.

Idag är det nämligen min älsklings födelsedag. HIPP HIPP HURRA min kära älskade Jörgen. Jag hoppas du får en underbar födelsedag. Jag ska göra mitt bästa för att förgylla den.

Vi har pratat om att åka och fixa hans glasögon på grund av att de inte sitter riktigt som de ska. Och jag ska lämna tillbaka ett par av mina tidigare glasögon. Och därefter har vi pratat om att äta ute någonstans. Vi får väl se hur det blir. Jörgen bestämmer helt och hållet denna dagen.
I vår familj är det ju som jag berättat tidigare, den som fyller år som bestämmer vad vi ska äta till middag. Så har det alltid varit i min familj ända sedan jag var liten och det tycker jag är en underbar och mysig tradition så det kör vi på. När jag var liten ville jag alltid ha mammas spagetti och köttfärssås. Varenda år sade jag samma maträtt när mamma frågade mig vad jag ville ha. Nu blir det lite annorlunda. Vi får se vad maken bestämmer sig för.

Älska livet  /Lene