Campingliv & natur, Tankar

Ny vecka och jag är sen…!

God förmiddag måndag…

Jag är lite sen med allt idag känns det som. Jag låg för länge mycket på grund av att både Jörgen och jag hade enormt svårt att somna igår kväll, eller inatt för det hann gå över till natt innan vi somnade. Så skulle Jörgen upp 5.15 den stackaren och han var så trött. Jag kunde ju ligga kvar och gjorde det också. Natten igenom har jag somnat/vaknat/somnat/vaknat och så var det även efter Jörgen kört iväg. Men jag låg till strax innan 10.30. Dock sov jag inte ända tills dess. Jag sov till kanske 9.00 somnade om och vaknade 9.30, därefter höll jag mig vaken men skulle bara ligga kvar en liten stund, som blev en lite längre stund.

Idag har jag inga måsten utan jag ska bara ta det lugnt. Jag är för trött för att göra något. Jag ska diska och plocka iordning that’s it. Eventuellt att jag får dra iväg och köpa mjölk då vi är inne på sista mjölken nu så det behövs. Jag ska försöka få tag i Jörgen så kan han handla det när han kör hem. Det är säkert inga problem.

Jaha ja, då är vi inne på måndag igen… en ny och helt öppen vecka. Så spännande. Eller vad tycker du?

Känn in läget och älska livet  /Lene