Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Varför är det så svårt?!

Godmorgon denna lite smågrå torsdag.
För visst är det torsdag och visst är det lite grå och regntung himmel. Men vad gör väl det när det snart är helg?!

Jag hade otroligt svårt att somna igår. Jag kan informera att det tog flera timmar innan jag somnade. Jag sov en stund (vet ej hur länge) sedan vaknade jag. Så höll jag på hela natten. Varför är det så svårt att somna?!

Imorse när Jörgen gick upp 5.15 så var jag helt borta. Jag låg kvar och somnade om efter en bra stund men vaknade flera gånger fram tills jag gick upp. Ja så ser mina nätter ut. Varför jag vaknar under natten? Tja det är en del olika orsaker. Oftast är det för att jag vänder mig i sömnen eller att jag vaknar av att jag har ont. Jörgen snarkar ibland så jag vaknar. Jag snarkar själv så jag vaknar. Jo det är faktiskt sant. Det händer inte så ofta men ändock händer det. Nog om mig och mina snarkningar nu.

Igår var vi och handlade när Jörgen slutat jobba och vi var så trötta båda två så vi orkade inte göra någon middag. Det fick bli lite lyx… en stooor räkmacka med massor av räkor, från City Gross. Jisses vad gott. Och jisses vad mättande. Vi orkade inte äta upp allt utan jag har till frukost idag också. Mums vad smarrigt.
I eftermiddag ska jag tvätta. Det är alltid lika tråkigt att tvätta men det är ett måste så jag biter ihop och bara gör det. Rena kläder måste vi ha. Och vi har inte alltför mycket tvätt heller så det är ganska lugnt ändå.

Dock börjar jag dagen som jag brukar… med en god kopp kaffe i lugn och ro. Lite Nyhetsmorgon på Tv4 och lite bloggande. Livet är gött trots allt.

Lev väl  /Lene