Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Som det kan bli!

Godmorgon världen…

Solen skiner men det blåser. Dock är det inte kallt vilket är skönt.

Denna torsdag ska jag bara vila mig. Jag kände igår kväll att det är dags att ta det riktigt lugnt nu och bara vara…vila kroppen. Jag kommer gå en runda med min kära make innan han kör och jobbar. Sista jobbdagen för honom denna veckan. Sedan har vi en långhelg tillsammans. Där vi inte bokat något mer än imorgon. Då har vi lite ärenden och vi har tanken att ta oss till kyrkogården imorgon också. Resten av helgen bli det vila.

Men än så länge är det torsdag och jag ska njuta av denna dagen också, det lovar jag. Dock börjar jag  dagen med en god kopp kaffe och lite umgänge med min älskade man. Detta blir en bra dag.. en krasslig kropp till trots. Hur blir din dag?

Jag tror faktiskt inte jag lagt ut ett Mindfulness tips denna veckan, så jag gör det nu. Och har jag gjort det, så kommer det två gånger… Som det kan bli..

Få mer energi…

Stanna upp.
Lägg ner allt du har för händerna och ta tre djupa andetag.
Slut ögonen och känn in din kropp.
Vad pågår där just nu?
I dina fötter, dina ben, i magen och bröstkorgen, nacken, axlarna, armar, händer, hals, nacke och huvud?
Uppmärksamma varje kroppsdel i ca 5 sekunder…
Lägg märke till eventuella effekter efteråt.

Lev väl  /Lene