Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Inga hämningar där inte!

Godmorgon…

Det är fredag och arbetsveckan är slut, för oss…för Jörgen. Det är helg!
Idag är det verkligen höstväder. Det finns inte en tillstymmelse till att solen skulle titta fram och det är väl förståeligt en dag som denna. Det är grått, regnet faller och det blåser en del. Ja vad ska man säga, det finns inte så mycket man kan säga. Jag väljer att gilla läget.

Vi ska egentligen köra en hel del ärenden idag, men vi väljer på grund av vädret att ändra planeringen lite.
Vi skulle upp till stan och gå där för det var så länge sedan vi var där, men det hoppar vi över idag och tar det en annan dag. Däremot ska vi iväg och handla lite mat till idag och imorgon.

Vi vaknade båda med huvudvärk och gick inte upp när vi tänkt göra utan vi låg kvar lite längre och kurerade oss i hopp om att huvudvärken skulle lägga sig. Jörgens huvudvärk blev bättre men inte min. Nåja, det löser sig.

Igår fick jag sällskap när Jörgen kört till jobb. Ellinore och tjejerna kom och hälsade på. De hade fika med sig så vi kokade kaffe och gick ner till lekplatsen för lite lek och fika utomhus. Så mysigt.

Hailey är grym på att armklättra över från en sida till en annan och Leah har inga hämningar utan hon ska göra som syrran gör. Det gäller att ha ögonen öppna. Men de är grymt duktiga. Bra balans och Hailey har starka armar.

Älska livet  /Lene