Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

Men jisses vilken lördag…!

Godmorgon kära lördag…

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och ser ut genom fönstret. Solen skiner för fullt men inte från en blå himmel och det blåser en del.
Vi har dock bestämt att efter vi druckit kaffe ska vi ut och gå en runda i detta fina väder. Det blir nice.

Än en gång vaknade jag med huvudvärk och det är inte kul alls. Men det blir förhoppningsvis bättre. Det blev så under gårdagen. Huvudvärken lade sig framåt dagen. Det är bara så tråkigt att vakna med huvudvärk. Men det är så livet är för mig. Bara att gilla läget.

Denna fina lördag har vi planerat… absolut ingenting. Vi har en helt tom dag och det känns faktiskt skönt. Vi ska se lite sport i eftermiddag tänkte vi. Hockey, Malmö Redhawks spelar också pågår även TvPucken. Ikväll blir det Beuf Bourgignon till middag. Det ska bli såååå gott. Men jisses vilken lördag vi har framför oss. Den blir ju hur bra som helst. Som jag ska njuta ska du veta.

Igår var vi på kyrkogården Jörgen och jag.

Jag satte ett ljus till pappa. Jag satte ljuset vid de mörka röda rosorna för pappa älskade den mörka färgen på rosor. Jag visade mamma på sms och hon hade också varit på minneslunden och satt en blomma och tänt ett ljus. Pappa blev glad, det vet jag.

Vi satte ett ljus hos Knut, Jörgens pappa också och fixade till lite vid graven.

Lev väl  /Lene