Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Måndag och det finns ju knappast något bättre!

Godmorgon måndag..
En ny, helt orörd och spännande vecka startar.
Morgonen har varit regnig, blåsig och grå men nu för söker solen titta igenom molnen. Jag vet dock inte om det fungerar. Molnen är ganska tjocka verkar det som. Vi får se.

Än en gång vaknade jag med huvudvärk och min kropp säger totalt stopp idag. Jag har så hög smärta, allra helst i hela ryggpartiet. Tur då att jag inte har något inbokat.

I lördags åt vi en fantastiskt god Beuf Bourgingon som Jörgen gjort. Ja vi äter den med jämna mellanrum men både Jörgen och jag älskar denna rätt. Det är så gott och allra helst på hösten/vintern. En god gryta… finns ju knappast något bättre.

Veckan och dagen börjar jag som jag brukar… i lugn och ro med en god kopp kaffe. Lite Nyhetsmorgon på Tv4 är också på. Jag har varit och duschat så jag har egentligen gjort mina “måsten” för dagen. Jag säger egentligen för man vet aldrig om det dyker upp något annat. Jag har tänkt att jag ska ut och promenera en runda men jag vet inte hur det ska gå för jag har världens blåsa på hälen…japp skoskav. Jag bytte skor häromdagen när vi var ute och promenerade och fick då skoskav. Sicket mög. Jag har svårt att gå ordentligt i och med skoskavet för det gör så sörens ont. Nåja, jag gillar läget och tar små promenader istället.

Vad händer för dig denna måndag? Har du dagen fullbokad? Eller är du ledig? Vilket som önskar jag dig en fantastisk dag.

Må väl  /Lene