Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

En dag som denna!

God förmiddag på dig och hela världen…

Jag är uppe sedan cirka 2 timmar. Huvudvärken ligger fortfarande kvar och det är så tråkigt men det är som det är när det blir som det blir. En dag som denna är väl härlig?! Solen tittar fram emellanåt och jag njuter. Jag ska strax gå och diska och i eftermiddag ska jag ta mig en promenad har jag tänkt. Om inte tidigare så blir det när Jörgen kommer hem. Vi brukar ta en liten runda när han kommer från jobb den vecka han jobbar förmiddag. Det blir en mysig stund efter han kommit hem tycker jag.

Men än så länge är det flera timmar kvar tills han kommer hem och jag ska ta på mig och gå och diska som jag skrev ovan. Och därmed har jag gjort mina måsten för dagen. Underbart!!

Vi har köpt våra adventsljus inför första advent och visst är de söta?! Inköpta på Lagerhaus. Både ljus och “bricka”.

Dessa godingar har jag också köpt in för att stoppa i munnen. Jag tycker de är så himlans goda och nu är det okej att äta dem. Nå de kan man äta när som på året egentligen, men närmare jul är det verkligen legitimt tycker jag. Så himla smarrigt om du frågar mig.

Lev väl  /Lene