Campingliv & natur, Tankar

Skrämmande utveckling!

Det är onsdag…mitt i veckan…lillördag…

Vad händer då?
Regnet faller utomhus och det är lite halvgrått. Jag trodde att det skulle bli fint när jag gick och duschade tidigare för då såg jag blå himmel på sina ställen.Men icke…regnet kom istället. Men vad gör väl det?
Det behövs regn också slå jag väljer att gilla läget. Jag har turen att välja om jag ska vara ute eller inne och just nu väljer jag inomhus.

När Jörgen kommer hem i eftermiddag ska jag iväg på några ärenden och fixa lite inför helgen då vi ska upp och hjälpa mamma. Eller Jörgen ska hjälpa mamma. Jag ska vara hantlangare och bistå med än det ena och än det andra. Det ska bli så mysigt att vara hos mamma en helg.

Jag har märkt hur mycket skjutningar och knivskärningar det är i Sverige just nu. Och jag tänker: Har folk helt tappat vettet? Jag  blir mörkrädd när jag hör om alla dessa skjutningar och knivskärningar. Jag tänker att man knappt vågar gå ut på kvällarna för rädsla över att råka komma i vägen. Jag brukar inte skriva sånt här men jag känner att jag ville lufta detta. Vart är vi på väg? Skrämmande utveckling!

Var rädd om dig och andra  /Lene