Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Taggad och redo!

Godmorgon kära fredag….

Det är freeeedag och helgen närmar sig med stormsteg. För oss är det redan helg för Jörgen är ledig idag. Woohoo underbart!

Idag kör vi till mamma och ska hjälpa henne med gästrummet på ovanvåningen. Vi ska sätta renoveringstapet och måla. Eller tja jag ska som jag sagt innan inte göra så mycket av det. Jag ska hantlanga och vara behjälplig. Och jag ska prata och umgås med min älskade mamma. Det ska bli så himla mysigt. Även om det blir en del “jobb” så ska det bli supermysigt.

Vi sitter och myser denna lite grå fredags förmiddag med vårt morgonkaffe. Innan vi ska sätta fart och tömma toatank, gråvatten tank, diska och packa lite grejor för helgen. Jag är taggad… Jag är redo!
Sen drar vi till mamma. Men först ska jag njuta av morgonen och dricka mitt kaffe.

Igår var vi hos Anna och Magnus och blev bjudna på fantastiskt god mat.

Ryggbiff, ugnsrostad potatis, en god sallad och två olika såser. Så himla gott.

Till kaffet fick vi en smarrig kaka som Anna bakat. Frasig och jättegod. Jag fick receptet och kommer testa den själv också. Hon jämförde kakan med ett vaniljhjärta om du vet vilken kaka jag menar. Vilket fall som var det hur smarrigt som helst.

Lev väl  /Lene