Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vilken söndag!

Godmorgon denna soliga söndag…

Första snön har fallit och solen skiner för fullt. Det är +1 grad enligt termometern och det blåser absolut ingenting. Vilken söndag!

Igår hade vi en supermysig dag. När vi druckit kaffe och gjort oss iordning så körde vi till Emporia och skulle handla en skjorta till Jörgen då han ska på julmiddag på fredag. Men det blev ju inte bara en skjorta. Nejdå, det blev en kostym och en vinterjacka också. Och det var så snyggt på honom. Han blev så stilig.

Vi passade på att handla mat också för på Emporia finns Willys. Vi köpte fika och körde ut till huset för att hämta tvätten som inte torkat när jag tvättade sist. Vi fikade och pratade lite och stannade fram tills vi skulle möta upp Emelie. Hon var nere i Malmö hos en kompis och skulle stanna över natten. Så skulle kompisen iväg en stund och äta middag (som bestämts tidigare) med sina arbetskamrater så då passade vi på att träffa henne. Eller hon frågade om vi skulle äta tillsammans. Och det gjorde vi mer än gärna.

En riktigt mysig kväll med fantastiskt god mat.

Jag åt Angus ryggbiff med tillbehör

Jörgen åt en hamburgare som såg oerhört smarrig ut. Emelie åt majskyckling med bland annat majspuré och annat gott. Och ett gott vitt vin till det. Ja jag vet, jag åt en köttbit och då “ska” man ha rött till men jag kände för vitt och i mitt huvud kan jag lika bra dricka vitt till som rött. Det är jag det!

Nu ska jag dricka mitt kaffe sedan är det dags att diska, duscha och plocka in tvätten. Sen är det slapp resten av dagen. Jag hoppas din dag blir fantastisk.

Lev väl  /Lene