Campingliv & natur, Tankar

Måndag…ny vecka… Tack ändå!

Godmorgon måndag…

Veckan börjar med måndag och det är måndag… Vi öppnar ett nytt kapitel, en helt ny och orörd vecka.
igår föll första snön och det är fortfarande kvar lite, men inte mycket. Det har mer varit snöblandat regn nu på morgonen men enligt prognosen ska det komma lite mer senare. Vi får se.

Jag har varit ute och hämtat dricksvatten och jag ska gå och slänga papper, plast och lite annat senare, men just nu sitter jag i värmen med ljus tända och en god kopp kaffe. En lugn och skön morgon. Jag vaknar sakta.

Men vad händer annars i veckan för din del? För min del är veckan ganska öppen faktiskt. Jag har inte så mycket bokat. Så som det ser ut just nu blir det en lugn vecka. På torsdag ska vi iväg och fixa nya pass i alla fall. Vi tycker det är bättre att göra det nu. Man vet aldrig om man ska iväg på en tripp eller något annat och då är det bra att ha passet klart och inte behöva stressa och få panik.

Det är tydligen Black Friday Week. Men jisses. Jag säger bara… Men jisses. Först var det enbart Black Friday och nu är det en hel vecka. Jaja jag säger då det. Vad jag vet ska vi inte iväg och handla något denna veckan men man vet aldrig hur det blir med det. Vi har inget planerat i varje fall. Och jag är inte så road av att ge mig ut i butikerna med allt vad det innebär. Nej, jag stannar nog hemma faktiskt. Tack ändå!

Njut av livet  /Lene