Campingliv & natur, Tankar

Det är viktigt… i alla lägen!

Godmorgon till dig och hela världen…

Eller det kanske är tid att säga god förmiddag. Men nu blev det godmorgon…
Det är lite grått och ruggigt ute så jag tänder ljus inomhus för det ökar myskänslan så mycket. Det är viktigt med mys. I alla lägen.

Denna torsdag ska vi mötas upp vid Länsstyrelsens byggnad för vi ska fixa pass i eftermiddag. Ja vi får se hur det kommer se ut. Inte så bra gissar jag men det får jag väl leva med. Inte mycket att göra något åt. Det är så här jag ser ut nu så jag gillar läget.

Jag har redan gjort mitt enda måste idag och det är att hämta dricksvatten. Så nu kan jag ta det lugnt fram tills jag ska köra iväg på Nisse och möta upp Jörgen vid Länsstyrelsen, när han slutat.

Jag vet inte om det är på grund av tabletter jag tar eller om det är Fibromyalgin som gör det, men jag känner det som jag har fått så tunn hud. Bara jag kliar mig lite grann (framför allt på armarna) så går huden sönder och jag får ett litet rivsår, där enbart huden är sönder. Det kliar mycket på huden och det vet jag att det är fibromyalgin plus klimakteriet som gör det men att huden går sönder så lätt är lite si sådär. Jag tänkte ta upp det med min läkare när jag får tid hos henne.

Älska livet  /Lene