Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Första advent… Vi räknar in julen!

En superfin julblomma från Ellinore, Daniel och tjejerna

Godmorgon denna söndag… första advent

Jag bloggade inte igår för jag var inte alls okej i kroppen. Jag tog det lugnt hela dagen, vilade och gick en liten runda med Jörgen. Han gjorde middag och han tog hand om mig. Min älskade man.
Vi skulle egentligen köra till svärsonens (Marcus) föräldrar för en middag och lite umgänge igår men det blev inget med det. Jag hade aldrig klarat att sitta i bilen så pass länge. Det var ryggläge som gällde för mig igår, i stort sett hela dagen. Därav tystnaden från mig.
Idag känns det lite, lite bättre och det är skönt för då vet jag att det går på rätt håll.

Denna söndag är det, som jag skrev ovan, första advent. Nu räknar vi in julen. Men först räknar jag in min födelsedag… 4 dagar kvar.

I fredags var Jörgen på julbord med jobbet och han var så här snygg. Min underbara make.

Medan Jörgen var på julbord var jag bjuden på middag i Klågerup så jag körde ut till dem när jag lämnat av Jörgen. Och vad möttes jag av? En superfin gran som Hailey och Leah så fint har pyntat. Där är så fint julpyntat överallt och jag fick sådan julkänsla. Så härligt.

I dagarna ska vi också sätta upp vårt julpynt. Vi har inte så mycket julpynt men det ska upp i vilket fall som. Det ska bli så mysigt. Jag har jul feeling nu och jag längtar efter julen. Men som sagt…först min födelsedag.

Älska livet  /Lene