Campingliv & natur, Tankar

Veckan börjar ju bra!

God förmiddag denna disiga, småroliga och blåsiga måndag. En ny vecka uppenbarar sig.

Jag fick börja morgonen med att ringa VC (läs Vårdcentralen) och försöka få en tid, vilket jag lyckades med. Varför undrar du. Ytterligare en gång har jag fått UVI (urinvägsinfektion) så det var bara att ta sig dit och få antibiotika. Nu är jag tillbaka och har tagit min första tablett. Det är fjärde gången detta året. Men det är så det är för mig när det blir som det blir. Det är bara att gilla läget. Nåväl, jag har fått antibiotika och det är huvudsaken. Veckan börjar ju bra.

Jag kunde inte sova imorse heller när jag vaknade vid 5.30 så en timme senare, 6.30 gav jag upp och steg upp ur sängen. Kokade kaffe och satte mig och tittade på Nyhetsmorgon på Tv4. Detta börjar bli lite tröttsamt, men jag kämpar på.

Bild lånad från Facebook

Vi har väl alla hört att Börje Salming somnade in i förra veckan. Så sorgligt och så fort det har gått.  Mina tankar och en hel del kärlek går till hans familj. ALS är en nedrans jädrans skitsjukdom precis som Alzheimers, cancer, demens och många fler sjukdomar. Det finns inte heller något botemedel lika som det är med Alzheimers. Usch och fy vad tragiskt. Vila i frid Börje.

Älska livet och lev varje dag  /Lene