Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Ny månad och en fantastisk dag!

Godkväll denna lite småkyliga torsdag…

Det är torsdag den 1 december och det innebär att jag fyller år!! Jajamensan denna kvinnan fyller år idag.
Jag har haft en härlig dag. Jörgen och jag sov länge imorse och strax efter vi gått upp fick jag ett samtal och bästa Ingela ringde och sade att hon var på väg hit. Hon kom med de fina blommor du ser ovan. Plus att jag fick en bok av henne. Den ska läsas det lovar jag.

Några timmar senare körde Jörgen till jobb och vid 14 ringer Ellinore då hon slutat jobba. Hon skulle hem och hämta tjejerna sade hon. Men rätt som det var kom de körande utanför. Jag blev så glad och överraskad. De skulle bara hämta upp mig för jag var bjuden på middag hemma hos dem. Det blev enkel men supergod middag som jag fick välja.. Grillad kyckling och potatissallad (det serverades även pommes).

Och till kaffet blev det tårta. Även den fick jag välja och det blev morotskaka-tårta. Så himla god.
Lite senare körde Ellinore mig hem. En mysig födelsedag har jag haft dagen rakt igenom.

Jag har fått massor av gratulationer både på samtal, sms, Facebook, Instagram mm. Fantastiskt vad hyllad jag har blivit. Jag är överväldigad.

Vid 19.45 landade jag i husvagnen igen och tittade på fotbolls VM. Costa Rica – Tyskland och trots att Tyskland vann så gick de inte vidare på grund av att Japan vann över Spanien. Vilket VM det är. Så svårt att sia över.

Nu ska jag skriva ett par julkort som jag ska skicka iväg. Det blir inte mycket julkort skickade i år, men mamma ska få ett i alla fall.

Lev väl och njut av livet  /Lene