Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Det är mys det!

När andra ljuset brinner…

Godmorgon denna mysiga söndag…

Jag skriver mysiga och min definition av mysig i detta avseendet är för det är lite grått, lite kallt bara två grader ute och en hel del ljus inne. Så många som vågas i varje fall. Det är mys det.
Vi sitter och myser, tittar på längdskidor och dricker vårt morgonkaffe.

Efter en helg med en del att göra så tar vi det lugnt idag. Fredagen började med att mamma kom och hämtade mig och vi hade vår årliga julklappshandlardag. Denna dag är så himla mysig och jag älskar att gå och handla de sista julklapparna tillsammans med mamma. Bara vi två. På kvällen var vi hos svägerskan med familj. Åt gott, drack gott och skrattade mycket.

Igår var vi i huset dels för att vi skulle byta däck på bilen på förmiddagen och sen skulle vi fixa lite i huset. Därför blir det en lugn dag för oss idag så återhämtningen också räknas med. Det är viktigt.

Jag vet att jag varit slarvig på att blogga i helgen men det har tyvärr fått komma i andra hand och därav har det inte blivit av.

Igår gjorde Jörgen en mycket god Beuf Bourgingon (ja jag vet det är nog inte rätt stavat) och till det hade vi ett riktigt gott rött vin vi fått av mamma.

Det har varit en fantastisk helg men idag vilar vi och återhämtar oss.

Lev livet väl  /Lene