Campingliv & natur, Tankar

Måndag och mys på hög nivå!

Godmorgon, godmorgon…

Det är måndag förmiddag och en ny, spännande vecka har tornat upp. Vädermässigt börjar den inte alltför bra. Det regnar en hel massa och det är ju inte så kul. Men det är som det är när det blir som det blir och jag gillar läget. Jag tror inte jag kommer vara ute så värst mycket om det fortsätter så här men då får det bli så.

Denna måndag har jag bara ett måste under dagen. Jag ska gå och diska. Inte för att jag är så sugen på att gå ut men det är ju tvunget någon gång. När sen Jörgen kommer hem i eftermiddag så ska vi och fylla på gasen men annars finns det inte några måsten att göra under dagen. Vad har du på din agenda en dag som denna?

Dock börjar jag som jag brukar. Med en god kopp kaffe. Och idag är det tända ljus och vår lilla fina lampa tänd i och med att det är så grått och lite mörkt. Mys på hög nivå.

Har du märkt hur Tv4 har börjat kapa allt för att få in reklam? Det är så jobbigt tycker jag. Häromdagen var det mitt i en mening på en person de intervjuade i studion och en dag var det mitt i väderleksrapporten. Det är helt idiotiskt att göra så. Jag undrar om de fått någon information om det…mail eller så. Människor brukar vara snabba på att klaga på sådant. Nåja vi får väl se.

Lev väl  /Lene