Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jul te, pepparkakor och mys!

Godmorgon världen…

Det är freeedaaaag och helgen knackar på dörren.  Och vi öppnar med glädje.

Jag sitter och njuter av en god kopp kaffe, tittar ut genom fönstret och ser morgonen gry. När jag gick upp var det fortfarande mörkt ute men nu är solen på väg fram genom molnen. Det kommer säkert bli en fin dag. Det är solkänsla och -1 grad ute, helt vindstilla. Vilken morgon!

Bild lånad från Malmö Arena

Ikväll ska vi till Malmö Arena för en julkonsert med Måns Zelmerlöw och Carola. Det ska bli så mysigt. Det kommer säkert bli ett gott glas vin innan konserten men vi vet inte om vi håller oss på Arenan eller om vi tar det någon annanstans. Emporia ligger ju väldigt nära. Vi får se hur det blir. Jag ser fram emot kvällen i vilket fall som.

Imorgon kommer vi att köra ut ganska tidigt till huset och vi stanna till söndag förmiddag. Det är förberedelser inför julen som gäller. Det kommer att se liknande ut dessa helger som är kvar innan julafton.
Nu har jag fått rejäl julkänsla och det är så härligt. Jag längtar till jul.
Igår var jag hos min syster och lämnade julklappar till dem, drack lite jul te och åt pepparkakor. Jättemysigt.
Det är det december månad handlar om anser jag. Mys… man ska mysa mycket. Inte stressa en massa. Det fyller ingen funktion utan se till att planera och undvik stressen.

Må väl och älska livet  /Lene