Campingliv & natur, Tankar

Jag njuter av “efter effekten”!

Godmorgon lördag…

Jag vaknar med en skön känsla i kroppen. En skön känsla med tanke på fredagens julkonsert.
Jag ligger kvar en stund och tänker, myser och bara ligger kvar i värmen under täcket.

Men nu är jag uppe sedan en stund och dagen kan så sakta börja. Idag ska vi till huset och fortsätta våra förberedelser inför julen. Idag ska Ellinore och jag baka och Jörgen och Daniel ska fixa lite i trädgården och städa av inomhus. Nästa helg blir det mathelg. Mamma tittar inom när hon varit på julfika hos syrran. Jag skulle haft med mig julklapparna till henne och Emelie med familj när jag var hos syrran i veckan, men naturligtvis glömde jag ta dem med mig. Så mamma tittar inom senare i eftermiddag och hämtar upp dem. Så det blir en liten träff med min fina, älskade mamma.

Igår var vi som sagt på julkonsert med Carola och Måns Zelmerlöw och det var en fantastiskt fin konsert. Vilka röster dessa två människor har. Det var helt underbart att lyssna på dem. Vi är väldigt nöjda.
Och lite kul var att Ingela och Thomas var också där. Vi möttes upp efteråt och gick tillsammans till bilarna. Så härligt att träffa dem. Vilken dag! Du förstår att jag ligger kvar i sängen och bara njuter av “efter effekten”

Men nu har jag inte tid mer, jag ska dricka mitt kaffe och titta lite på Nyhetsmorgon innan vi fixar inför att köra till huset.
See ya.

Lev livet  /Lene