Campingliv & natur, Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Han lämnade spår efter sig…!

Fint julpynt från Campingens reception

Hej hopp och god eftermiddag…

En ny vecka startar och vi närmar oss julafton mer och mer. I helgen har vi gjort lite förberedelser inför julen. Jag har tidigare berättat att vi ska dela upp det på de helger som är kvar innan jul och det har vi faktiskt hållit. Det är så skönt att slippa stressen.

Denna helgen var det lite undanplock från vår sida och Ellinore, jag och tjejerna har bakat lite julbak.

Det blev lussebullar, mandelmassesnäckor och glutenfria rimbo bullar. Så smarrigt. Rimbo bullarna smakade jag inte för de är till Daniel men de andra var supergoda.

Vi har även fixat ett Tomte Nisse hus och jag är så enormt nöjd. Granen har jag själv gjort och det är väl inte den snyggaste men den passar till huset tycker jag.

Tomte Nisse kom och hälsade på under natten och lämnade en massa spår efter sig. Han skrev en lapp till tjejerna också där han sa att han brukar inte busa men han såg bilen och ville testa den. Så härligt!

Just nu är det ganska kallt faktiskt. Ja det är ju inte många minusgrader, imorse var det -5 och nu är det -2. Det har varit fantastiskt väder idag dock så blåser det lite. Jag undrar om det inte kommer snöa en del senare också. Vi får väl se.

Snart nog är det dags att fixa middag tänker jag och därefter ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen under tiden Jörgen jobbar.

Lev väl  /Lene