Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Ny vecka efter en intensiv helg!

Godmorgon världen…
En ny vecka tornar upp sig och står vidöppen.
Jag började blogga igår men batteriet i datorn dog så jag var tvungen att ladda den och sedan glömde jag av det. Så det fick bli fortsatt bloggande nu på morgonen.

Denna helg har varit fullspäckad. Det var inte riktigt meningen först men det var så det blev. I torsdags kväll fick jag ett samtal om jag kunde hjälpa Ellinore och Daniel som hade kris på jobb båda två, att passa Leah som fått ögoninflammation. Jag hade inget bokat och Jörgen var ledig på fredagen så bil hade jag. Tja, det kunde jag väl. Så tidigt fredag morgon körde jag till huset för att vabba den lilla.

När Hailey slutade skolan gick vi upp och hämtade henne och sedan gick vi bara tillbaka och hämtade pulkorna så åkte de i den lilla, lilla backen borta vid oss. Längre än så gick jag inte. Men de var jättenöjda och när vi kom tillbaka blev det varm choklad med vispad grädde och lussebullar. Det gillades kan jag berätta.

Sedan var det dags på lördagen igen att köra ut för då skulle det göras köttbullar inför julhelgen och Jörgen och Daniel skulle fixa med kablar till lampor, sätta in nya glöd lampor som går att dimma och lite annat smått som egentligen inte syns, men måste göras. Vi hade förberett om ifall att vi blev sena och behövde sova där och det blev ganska sent så vi orkade inte köra hem utan sov över.

Nu är det mindre än en vecka till julafton och jag längtar faktiskt. Det ska bli så mysigt.

Lev väl och må bra  /Lene