Campingliv & natur, Tankar

Onsdag…mitt i veckan!

Godmorgon kära du…

Jag tog lite sovmorgon. Jag är så trött just nu. Det är lustigt för så trött som jag är så borde jag kunna somna hur lätt som helst på kvällen, men det kan jag inte. Jag har så svårt för att somna och jag tycker det är så störigt. Jag ligger oftast närmare två timmar innan jag somnar. Jag har provat ta Sedix insomningstabletter men de hjälper inte ett dugg. Första gångerna jag använde dem kände jag mig dåsig och trött men inte när jag tar dem nu. Så det blir inte dem fler gånger. Nåja jag har provat dem i alla fall.

Denna onsdag…mitt i veckan…. lillördag… har jag inte så värst mycket på min agenda. Jag ska diska och plocka ihop maten vi handlade igår inför julafton. Vi ska stoppa ner det i vår “kyllåda” och ta med det ut till huset när vi ska dit. Det är det jag ska göra idag. Resten av tiden ska jag återhämta mig för gårdagen var lite tuff för min kropp. Det var tuffare att handla igår än jag först trodde. Fy för bövelen vad det var folk på Willys igår. Vi skulle fixa en del annat också så jag tog bussen till Mobilia och Jörgen mötte upp mig där. När han kom var jag klar med mina andra ärenden och jag var inne på Willys. Helt svettig, trött och ont i kroppen. Men vi fixade det och körde hem med en massa mat. Det kändes som mycket i vilket fall som.

Igår var det tisdag och jag bloggade inte så jag bjuder på mitt Mindfulness tips idag istället…

Träna på att ha kroppen i balans…

Ställ dig upp och slut dina ögon om det känns bekvämt. Känn in din kropp från fötterna upp till hjässan.
Följ nu ditt andetag några gånger hela vägen in och hela vägen ut.
Du kan nu långsamt gå 10 steg framåt och håll fullt fokus på din kropp i varje steg – från fötterna upp till huvudet.
Vad händer med din balans, ditt andetag och ditt fokus i varje steg.
Upprepa övningen så många gånger som du önskar.
Upplev skillnaden före och efter.

Må väl  /Lene