Campingliv & natur, Tankar

Man lär sig något varje dag!

Godmorgon så här torsdagen innan jul…

Det är grått och mörkt. Inte någon snö så långt man kan se.. Lite tråkigt men så är det i dessa delar av landet. Det är +5 grader och det regnar emellanåt. Inget julväder precis.

Jag har gjort mina måsten (tömma toan och sätta Jörgens båda trimmers på laddning) och jag har bara ett måste kvar. Det är att gå och duscha. Snart är det frukost och sen ska jag gå och duscha. Resten av dagen tar jag det lugnt och bara njuter av dagen. Det är så härligt att vara “i fas” och ha saker och ting klara som måste göras. Imorgon är det dags att köra ut till huset och göra det sista inför julafton. Vilket bland annat är maten och ställa iordning bord, duka mm.

Jag sitter och lyssnar med ett halvt öra på Nyhetsmorgon på Tv4 och de pratade nyss om olika virus som finns. Ja jisses vad många virus det finns. Ett virus kan innehålla flera hundra olika mutationer och orsaka följdsjukdomar om man har otur. Till exempel ett virus som hette EB-virus som kan orsaka bland annat MS. Hade inte en aning. Man lär sig något varje dag.

Nu är det dags för lite frukost och sedan hoppsidoppsi in i duschen.

Njut av livet  /Lene