Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Vi älskar livet!

Godmorgon denna annandag jul.
Jag har varit slarvig igen…jag har inte bloggat på några dagar men det har varit en hel massa annat att tänka på så jag har inte prioriterat det tyvärr. Vi har firat jul i huset och det var jättemysigt. Som du ser på bilden hade vi ingen klädkod utan man fick ha på sig vad man ville. Vi valde pyjamastema och det var superskönt.

Förberedelserna inför julafton har varit långdragen då vi, som jag berättat tidigare valde att dela upp förberedelserna på helgerna i december och dagarna innan julafton fixade vi det sista. Bland annat med maten. I fredags fixade vi skinkan och Janssons frestelse. Sedan var det det sista som skulle donas.

Jag kan berätta att maten var fantastiskt god. Vi började med sill lunch som vi brukar göra. Det är så skönt (allra helst för magen) att dela upp maten. Och sedan middagen när Kalle slutat på tv och vi delat ut julklapparna…därefter var det dags för middagen och vilken middag. Så himmelskt gott.

Idag är det annandag jul och vi tar det lugnt. Vi har ett måste idag och det är diska. Ja vi är tillbaka i husvagnen efter några dagar i huset, Jörgen är ledig fram till och med den 2 januari så vi har många dagar på oss att bara vara och ta det lugnt.
Vi har inte helt bra kroppar för tillfället både Jörgen och jag. Så vi väljer att ta det lugnt och återhämta oss. Gå sköna promenader längs havet och bara njuta av livet. Vi älskar livet!

Känn in lugnet  /Lene