Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept, Tankar

Jag brukar inte känna så!


Godmorgon tisdag…

Efter en god natts sömn (för ovanlighetens skull) vaknar vi till att solen tittar fram. Du är så välkommen kära sol. Vi har saknat dig. Dock vet man ju aldrig hur länge du stannar framme, men jag njuter av dig så länge du är framme.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och funderar på dagen. Jörgen ligger fortfarande kvar i sängen för han har ont i huvudet så han får vila lite till. Därefter ska vi köra lite ärenden, handla lite mat som behövs.

Jag vill visa denna fina tavla Hailey målade efter hon fått målargrejor i julklapp. Hon älskar att måla och pyssla och det märks.

Igår åt vi pasta med en fantastiskt god sås som Jörgen gjorde. Det var oliver, soltorkade tomater, krossade tomater, mix bönor, bacon och kryddor i såsen. Också parmesan ost ovanpå. Så oerhört gott och lite skönt med något annat än resten från julmaten. Jag känner att vi får variera oss lite och då äter vi annat än julmat.

Det känns lite som nu är julen över… Jag brukar inte känna så men nu gör jag det och det känns väldigt konstigt. Jag skulle lätt kunna plocka undan julsakerna och återgå till det “normala”. Men det kommer jag inte göra just nu. Jag väntar lite till.

Lev väl  /Lene