Campingliv & natur, Tankar

Jag har tankar!

Godmorgon världen…
Jag har tagit det lugnt nu på morgonen. Jag vaknade vid 07-tiden men vägrade gå upp då utan låg kvar en stund, slumrade till en stund innan jag gick upp. Jag har plockat undan lite efter igår och sedan satte jag på kaffe och nu sitter jag och myser med levande ljus, Nyhetsmorgon på Tv4 och varmt kaffe i koppen. Jörgen ligger fortfarande kvar i sängen. En perfekt morgon så här den andra januari.

Då undrar du säkert varför Jörgen ligger kvar i sängen.. JO för han är ledig idag. Hans sista lediga dag innan vardagen sätter igång igen. Kanske inte helt för han börjar med att jobba dagtid, alltså mellan 6.30-16. Nästa vecka startar hans vanliga tider.

Nå…nog om det nu.
Det är ju måndag och en ny, helt orörd vecka står för dörren. Vad har du tänkt för dig med denna veckan? Jag har inte så mycket bokat. Något litet finns det bokat, men det kommer senare.
Det är grått och tråkigt väder men det får vi acceptera bara. Det är inte mycket att göra åt det. Jörgen och jag har börjat prata om när vi ska börja doppa oss. Vi får se. Det dröjer nog några månader till men det kommer, det lovar jag.

Har du några nyårslöften?
Jag har för länge sedan slutat med nyårslöften men jag har tankar om det nya året. Det är lite annorlunda enligt mig. Löften låter så definitivt och det gillar jag inte, så inga nyårslöften för mig inte. Jag har tankar…inte löften!

Känn in dagen  /Lene