Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det tycker jag du också ska göra…!

Godmorgon denna onsdag, mitt i veckan och lillördag. Jag har sagt det innan och jag säger det igen många gånger om… kärt barn har många namn.

Jag har blivit bjuden på en stund på badhus idag så jag blir hämtad vid 11 och ska bada, simma och leka en stund. Det ska bli kul. När Ellinore frågade om jag ville följa med så sade jag ja och ser fram emot det. Det kommer inte bli lång tid för mig för då slår kroppen bakut men en stund går bra.

Igår eftermiddag var jag ute och promenerade en stund i väntan på att tvättmaskinerna skulle bli klara. Vilket underbart väder det var. Så skönt. Visst det blåste lite grann men solen sken och det var jätteskönt. Bilden talar nog för sig själv tror jag.
Jag satte mig på en av bryggorna och bara njöt och tittade ut över vattnet…lyssnade på kluckandet från vattnet slå mot stenarna. Jag passade till och med på att ta en liten stund mindfulness.

Fram mot kvällningen gick jag en liten runda till och då fick jag syn på dessa molnen. Helt fantastiskt vackert. Naturen är underbar. Man ska ta vara på stunderna och bara njuta. Jag gör så gott jag kan och njuter verkligen. Det tycker jag du också ska göra…

Älska livet  /Lene