Campingliv & natur, Tankar

Det är ganska oskönt!

Godmorgon, godmorgon…

Det är torsdag och för många sista dagen för arbete denna veckan. Så även för Jörgen plus att han slutar tidigare idag eftersom det är röd dag imorgon. Lite nice.

Jag kunde inte sova efter Jörgen kört till jobb så jag gick upp strax innan 07, tog på mig och gick och tömde toa tanken och jag fyllde även på vatten till toan. Nu har jag bara diska kvar men det får vänta lite. Först ska jag ha kaffe, blogga och kolla lite på Nyhetsmorgon på Tv4. En stunds lugn och frid så här på morgonen.

Vädret idag är ganska oskönt känner jag. Det blåser så in i och regnar emellanåt. Jag har tänt värmeljus för att få lite mys och jag hör vinden viner utanför. Det var inte jätteskönt att bege mig ut men det är ju tvunget ibland.
Resten av dagen kommer gå åt till återhämtning. Efter en väldigt mysig och härlig dag igår då jag följde med Ellinore och tjejerna till Vanningen (simhall) i Vellinge så behövs lite återhämtning för min del. Jag var lagom trött igår kväll och det är jag fortsatt idag. Men det är som det är, när det blir som det blir. Så är det bara.
Jag vet vad jag behöver göra för att det inte ska bli värre och det är jag oerhört glad för att jag lärt mig.

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe till och rikta uppmärksamheten på Nyhetsmorgon en stund. Jag hoppas din Trettondagsafton blir fin.

Lev väl och älska hämningslöst  /Lene