Campingliv & natur, Tankar

Det är som det är…!

En god morgon denna gråa och regniga lördag.

Jag sitter med mannen och dricker morgonkaffe och pratar lite. Inväntar skidskytte på Tv1. När vi känner oss redo ska vi iväg och göra några ärenden som vi inte hann med (eller orkade) igår, så då får vi göra dem idag. Men först kaffe.

Hur kan en människa vara så trött som jag är… hela tiden. Så är det…jag är trött hela tiden. Det kvittar hur länge jag sover eller om jag vilar middag på dagen, jag är trött ändå. Och likväl har jag svårt att somna på kvällen. Det tar sån tid innan jag somnar. Jag har börjat med sömnövervakning på nätterna genom min klocka och där visar det sig att jag har vakna stunder flera gånger på natten. Inte så mycket djupsömn och några längre stunder (kanske max 45 minuter per tillfälle) med REM sömn. Ja jag vet inte hur jag ska tolka detta. Jag ska i vilket fall som ta det med min läkare när jag ska dit den 23/1. Tills dess får jag vara trött och ta det lugnt.

Vi har, som du ser på bilden städat undan julen. Vi börjar längta efter våren. Gör du?
Vi längtar efter när vi kan sitta ute och dricka kaffe i solen och bara njuta. Sitta ute kan vi göra nu också men är det skönt, njäe det vill jag inte påstå. Och man sitter inte ute och dricker kaffe när det regnar inte. Men det är som det är när det blir som det blir. Hej och hopp!

Njut av livet  /Lene