Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Livet är härligt!

Godmorgon…

Efter en helg som varit relativt lugn och en måndag då jag varit i huset och fixat lite i våra garderober sitter jag just nu och njuter av en kopp kaffe med mannen i mitt liv framför mig. Livet är härligt!

Idag ska vi iväg och hämta våra pass. Vi kör tillsammans dit innan Jörgen börjar jobba och när vi är klara tar jag min scooter Nisse hem. Idag regnar det inte som det gjort i stort sett hela helgen så idag är en bra dag att köra Nisse.
Ja, det blåser lite men det går ändå. Helgens väder har varit så tråkigt med regn och blåst och det gäller även igår. Grått, tråkigt, grått. Dock ser det ut som om solen försöker ta sig igenom idag. Härligt!

Det är tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulness tips.. Håll tillgodo…

Tala från djupet av dig själv…

Kanske är det tystnaden kring orden som ger orden dess kraft.
Gör en liten paus och ge lite utrymme för tanken och orden innan du börjar tala.
Följ två hela andetag.
Välj intuitivt ord som kommer från djupet av dig själv och som visar varsamhet, vänlighet och respekt för den eller dem du talar med.
Tala långsamt samtidigt som du iakttar effekterna på den eller dem som du talar med.
Lyssna sedan innan du eventuellt talar igen.
Lycka till med övningen i att tala från djupet av dig själv.

Känn in livet och njut  /Lene