Campingliv & natur, Tankar

Det är inte lönt att reta sig…!

God eftermiddag kära du…

Jag är lite sen med bloggandet idag, men just idag ville jag inte sitta och blogga medan Jörgen var hemma. Så jag väntade tills han kört och det har han nu. Kaffe har vi också avnjutit denna morgon som gått.

jag känner att jag börjar få lite ont i halsen och jag nyser en del om dagarna. Snart är det väl min tur att bli dålig. Hoppas inte, men man vet aldrig i dessa tider då det går en massa bassilusker fram och tillbaka.

Jag har ändock varit lite flitig på förmiddagen. Jag har tömt toa tanken och gråvatten tanken och jag har slängt papper, plast och lite annat vi har i en kasse som vi går och tömmer med jämna mellanrum. Snart ska jag göra middag till mig idag och till Jörgen imorgon.

Så här grått och tråkigt har det varit hela dagen idag. Annat var det igår… då sken solen en del och det var så skönt ute. Idag är det inte lika skönt kan jag berätta. Men det vet du säkert redan. Ingen snö här inte, utan bara regn, regn, regn…. och blåst. Inatt har det blåst en hel del och det har regnat emellanåt. Och det har inte blivit bättre framåt dagen. Jag väljer att gilla läget och klär mig efter väder när jag ska ut. Mycket mer kan vi inte göra. Det är inte lönt att gå och reta sig på vädret för den energin behöver i varje fall jag på annat håll. Det är som det är när det blir som det blir. Jajamensan, så är det.

Lev livet  /Lene