Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Färdigheten att kunna ta det lugnt…!

God förmiddag kära du…

Jag är inomhus, denna grå och regniga torsdag. Idag har jag inte någonting planerat. Det har däremot Jörgen. Han är just nu hos sjukgymnast och får välförtjänt massage. Det behöver han verkligen.

Jag sitter med mitt morgonkaffe och bara tar det lugnt…njuter av morgonen. Även om regnet öser ner utanför så njuter jag. Jag har lärt mig att ta det lugnt, vara lugn och njuta av varje stund. I varje fall de allra flesta gånger. Även jag faller dit någon gång men idag är det inte så ofta som det var tidigare. Det är så skönt att verkligen kunna ta det lugnt och slappna av.

Även om jag är inne i en period där jag sover dåligt och har ännu svårare att somna på kvällarna, även om jag är trött, vilket jag är hela tiden. Jag tror i och för sig dels att min trötthet har med mörkret, det går vädret att göra. Som jag sade till mamma.. även om jag är trött så är jag inte trött. Svårt att beskriva bättre än så. Men nog om det nu

Igår gjorde jag en stor bunke middag så vi har till en kväll nästa vecka också. Spagetti och köttfärssås. Så himla gott blev det. Riktigt smarrigt. Det ska jag äta idag också bara för att det var så gott.

Lev väl och älska livet  /Lene