Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Om sig och kring sig…!

Godmorgon världen…

Lördag förmiddag och vi har varit ute och promenerat en stund, jag har tömt toa tanken och Jörgen har fyllt på vatten där det behövdes. Nu sitter vi och avnjuter morgonkaffe. Jadå vi låg kvar längre imorse och det var nice, men nu är vi uppe sedan en lång stund tillbaka.
Jag vaknade med huvudvärk, eller den ligger doft, långt tillbaka och jag hoppas den inte kommer fram. Back off som vissa säger. Det var skönt med en promenad för att klarna i huvudet.

Igår åt vi jättegod middag. Jag stekte laxfiléer och ovanpå hade jag en röra av rödlök, soltorkade tomater, basilika, salt, svartpeppar, timjan och olivolja. Supergott. Till det hade vi couscous och en sås på crème fraîche, rödlök och stenbitsrom (som vi hade över sedan nyår). En fräsch sallad till det. Vilken lyxmiddag men ack så enkel att göra. Det ska va gött och leva.

Idag blir en lugn dag känner jag. Vi har inget planerat idag så det blir en lugn och fin dag.
Det ska blåsa en del senare och då tror jag inte vi kommer ut så värst mycket. Jörgen har förberett en del för blåst. Imorgon ska det blåsa ytterligare mer så vi kände att vi får förbereda. Jag fixade kaffe när vi kom tillbaka från promenaden och han plockade undan en del så det inte ska blåsa fram och tillbaka och riskera att blåsa på saker och ting. Man måste vara om sig och kring sig.

Lev gott  /Lene