Campingliv & natur, Tankar

När livet kommer i vägen!

Godmorgon måndag…
En ny vecka… En helt orörd och spännande vecka ligger framför oss.

Jag är uppe med tuppen känns det som. Jag har varit uppe sedan 5.15 för jag skulle köra Jörgen till jobb, därefter direkt ut till huset. Klockan 8.10 skulle jag nämligen vara på VC för provtagning inför läkarbesöket nästa måndag. Så nu sitter jag här med ett litet “bandage” runt armen efter blodprovstagning. Klockan 10.00 ska jag iväg och klippa mig så därför tänker jag att jag håller mig i huset idag.

Vilken blåst det var igår kväll och inatt. Jag har ändock sovit helt okej under natten vilket är skönt. Jag har inte vaknat av att det blåst i varje fall.

För mig har det varit en relativt lung helg. Vi bestämde att vi skulle ta det lugnt då båda behöver lite återhämtning. Sen har det ju inte heller direkt varit väder för att fixa och dona och vara ute…tyvärr. Men nu när vinden mojnat kan jag ut och promenera ordentligt igen. Så skönt!

Idag fyller min blogg 11 år. HIPP HIPP HURRA!! I 11 år har jag på olika plattformar i och för sig, hållit på och bloggat. Den mesta tiden har det varit varje dag. Det är egentligen bara just nu som jag varit lite slarvig. Men så blir det ibland… Livet kommer i vägen och så får det vara.

Lev livet  /Lene