Campingliv & natur, Tankar

Vi kan inte göra något åt det…!

Godmorgon denna onsdag… denna mitt i veckan… lillördag…

Idag har jag ingenting planerat mer än att jag ska duscha, vilket jag redan gjort. Jag ska gå och slänga lite kartong och plast men annars är det tomt, tomt, tomt i kalendern. Och så ska det förbli för jag känner att jag behöver återhämtning.
Jag är så trött, i både kropp och knopp. Det känns som jag inte orkar något (även om jag orkar mer än kroppen och knoppen tror), jag vill bara sova, men kan inte sova ordentligt.

Jag har dock börjat min dag som jag brukar… med en (eller flera) god kopp kaffe och den sitter jag med i detta nu och jag lyssnar med ett öra på Nyhetsmorgon på Tv4. En skön och lugn morgon. Precis som det ska vara.

Det är inte varmt idag kan jag säga. Jag frös även om jag hade min jacka på mig, när jag skulle gå och duscha. Det är bara +1 grad och det är ju inte varmt precis. Men vi är inne i januari så det är väl inget som är konstigt känner jag. Jag måste säga att jag längtar till lite värme nu. Det kommer…det kommer. Ja jag vet. Men detta blåsande och regnande är så tråkigt. Snö är sin sak för det lyser upp lite grann men regn och blåst är bara tråkigt. Nåja, vi kan inte göra något åt det alls så jag får välja att gilla läget.

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och njuta av dagen. Gör du detsamma…

Älska livet  /Lene