Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det var så det fick bli!

Godmorgon, godmorgon…

Det är freeeeedaaaag… helgen närmar sig med stormsteg och det gillas av många, inklusive mig, även om jag inte jobbar just nu. Helgen betyder att min älskade man är hemma hela tiden och det är mysigt.

Jag har varit och duschat och ska gå och hämta dricksvatten när jag druckit mitt kaffe. Sen har jag tänkt jag ska försöka komma ihåg att gå och diska… Tja det är sånt man lätt “glömmer” förstår du. Jag måste vara färdig tills Jörgen kommer hem för då ska vi köra ut till huset. Han måste ha en skruvdragare för att fixa en sak i husvagnen så vi ska passa på att äta tillsammans med dem. Då blir middagen inte så sen som den annars hade blivit.
Han ska nämligen till sin massör efter jobb så han är inte här för att hämta mig förrän vid 16.50 ungefär. Då det var så det fick bli. Men det gör ju inget. Vi slipper göra maten ikväll. Skönt!

Jag var och handlade mat igår och passade då på att handla varsin semla till kaffet. Det var så himlans gott.

Jag fick även en ny rem till min iWatch som jag är supernöjd med. Den kostade mig knappt 200kr på Fyndiq istället för 1200kr på AppleStore. Det är viss skillnad. Visst är den fin?! Jag är supernöjd.

Det är lite grått och kallt ute (endast +2 grader). Regnet kommer och går och det är så tröttsamt tycker jag. Jag är faktiskt lite trött på detta regn och denna blåst nu. I och för sig blåser det inte speciellt mycket idag, men det regnar till och från. Pi katten, nu vill jag ha fint väder. Men de sade på vädret på Nyhetsmorgon Tv4 att solen skulle titta fram i helgen. Dock vet jag inte om det innefattar Skåne för det hörde jag aldrig. Nåja, jag gillar läget men gnäller emellanåt. Det får jag lov.

Älska livet  /Lene