Campingliv & natur, Tankar

Det får ni leva med!

Godmorgon denna fina, härliga måndag. Fina är ju en tolkningsfråga. Vädret är inte alltför fint men det är ändå en fin måndag om du frågar mig. En måndag som är helt orörd och spännande. En ny, orörd vecka.

Idag ska jag till läkaren på VC. Min årliga kontroll är här. Det är alltid spännande (eller inte) för vad som ska sägas om mina prover som jag tagit veckan innan och hur min kropp mår i jämförelse med året innan. Men…det är som det är när det blir som det blir. Så är det.

En sådan här vacker bild kan man ta när man går längs med vattnet en solig dag. Den är tagen i helgen när vi var ute och gick en runda längs med vattnet. Så fantastiskt fint.

Jag har inte skrivit i helgen för jag har, om jag ska vara ärlig inte orkat. Det har varit en helg då vi varit iväg en del ärenden och jag har varit så trött på kvällarna så jag har inte orkat annat än att sitta i soffan och bara ta det lugnt både morgon och kväll. Det får ni leva med. Men idag är jag igång igen och hej å hå nu kör vi.

Vet du om att det är “Elens dag” idag? Varför? Varför ska elen ha en egen dag när den är så dyr som den är och inte gynnar plånboken alls för alla dem som använder den. Jag förstår ärligt inte varför elen har en egen dag. Då är det bättre att instifta “Kärlekens dag”. “Kramens dag” var i helgen och det gillade jag. Ska det finnas egna dagar ska det vara på något som är positivt tycker jag jag. Men det är min åsikt.

Lev väl  /Lene